Поли, която издържа само една година в брак с бившия футболист твърди, че била жертва. "Обиждал ме е много пъти... използвал е много грозни обиди, които ме нараняваха ежедневно! Това, че не изкарва парите, които е изкарвал някога, го съсипваше, затова и влезе в "Сървайвър" - за пари. Това го мъчеше постоянно, но не мисля, че когато обиждаш жена си, обиждаш майките на децата си пред тях и пред родителите ти, е начинът. Търпях много, но когато замина, един месец мислех какво да правя и реших да се разведа с него. Писна ми да бъда обиждана, неоценена и пренебрегвана!", изплака Поли.

Тя е категорична, че децата на Благой Георгиев не са щастливи: "Според мен децата са много разкъсани. Постоянно са на различно място. При нас, при майките им, при едната или при другата баба. Деца на разделени родители. Живот, който не е пълноценен и не си с мама и тати. Въпреки всичко децата мен ме приеха изключително бързо и им благодаря за това. Винаги съм се опитвала да се чувстват като у дома си, когато са при мен. Не исках да им липсва нищо. Исках да са щастливи и спокойни. Не съм имала лоши чувства нито към Златка, нито към Христина. Това, че децата не са мои, нямаше значение за мен. Гледах ги като мои собствени деца".

Пред "България днес" младата магазинерка споделя, че на делото за развода им благой дошъл със сегашната си жена Ивана, с която се запознал покрай смяната на зъбите си.

"Още преди да влезе в "Сървайвър", ходеше в клиниката, за да се разбират за смяната на зъбите. Тогава се запознаха и след като излезе от предаването, аз бях решила, че се разделям с него. Всичко беше готово, само трябваше да минем през съда за развода. На делото Благо дойде с Ивана, което за мен е страшен комплекс. Това не е мъжка постъпка. Всички хора се смееха. Не знам защо се хвана с нея, може би за да не е сам или напук! Което и да е, той си знае най-добре. Познавам Ивана, да. Тя е едно дете на 21 години, което тепърва се сблъсква с живота и с реалността. Желая им да са щастливи заедно наистина, най-вече да успява да полага грижи за децата си. Аз много свикнах с тях и от всичко само те ми липсват".