Той шокира феновете си, като призна за голямата болка в любовта, която изпитва в момента, а именно че е в процес на развод със съпругата си Мая. Макар и двамата да станаха родители едва миналото лято. Към днешна дата проблемите помежду им са се задълбочили и ефектът от всички спорове и скандали е тяхната раздяла, която е настъпила преди три месеца. Сега двамата са в развод и почти не комуникират, а когато това се случи, това е единствено в интерес на сина им.

Като основна причина за разлъката Венци Венц посочва, че и двамата изпитвали страхове, които нямат реална причина и опасност. Мая също така му признала, че вече не е щастлива и се е стигало до много грозни сцени и скандали, пише Woman.bg.

Въпреки всичко, рапърът все още смята, че именно Мая е идеалният човек за него, а също така признава, че винаги ѝ е бил верен, макар и тя да го е ревнувала болезнено, многократно. Венци Венц е категоричен, че едва ли скоро ще изпитва чувства към друга жена и ще влезе във връзка, тъй като ще му трябва време да преодолее тази раздяла.