Инфлуенсърката се сдоби със заведение в София."Вчера взехме ключовете към новото ни начинание! Ще си имаме заведение! Много сме щастливи, че си открихме нашето местенце, в което се влюбихме още на първия оглед. Очаквайте кафе за ценители, bubbles и супер вкусно меню, което в момента тествам и мога само да кажа – yummy!!! Отваряме след няколко седмици! Stay tuned" – написа в Инстаграм създателката на блога за лайфстайл, мода и здравословен начин на живот 'Letters to Antoinette'.

От видеото, което Пепе е публикувала в профила си, научаваме, че кафенето се намира на ул. "Шишман" в центъра на София и е разположено на два етажа.В момента Антоанет споделя живота си с по-младия от нея Иво Карамански - син на гимнастичката и телевизионна звезда Нели Атанасова от връзката ѝ с покойния Иво Карамански, основна фигура в престъпните групировки, характерни за първите години след разпадането на тоталитарната система в България, застрелян през 1998 г., напомня Woman.bg

Карамански-младши и Антоанет се запознават преди около 10 г., когато Иво е на 17, но любовта им пламва едва преди две години, след като Иво се връща от обучението си в Холандия, а Пепе се разделя с бившия си съпруг.От него 33-годишната блондинка има три деца - две момичета (Сиена и София) и едно момче (Матиас).