В разговор с фенове бившата плеймейтка разкритикува фенове, който освиркаха сървайвъра в зала "Арена Армеец" при обявяването на името му. Професионалният ММА боец Георги Валентинов записа победа в подглавната битка на дебютното издание на веригата за бокс без ръкавици Bare Knuckle Fighting Championship в България. Той надделя с единодушно съдийско решение над словенеца Боян Косендар след пет рунда оспорвана битка.

В почивката след трети рунд Валентинов заяви на главния си треньор, Влади Георгиев, че според него е счупил ръката си. Въпреки това боят продължи и завърши с победа на Валентинов, който преди години предложи брак на Златка пред цяла България в "Като две капки вода". Боят изгледа друга участничка в "Сървайвър" Мария Обрейкова. Райкова не беше в залата, но стиска палци на Валентинов и го защити.

"Що за българи ще освиркват българин, който се завръща след 2 години и проблеми, които е споделил? Защото да говориш за тези неща се искат топки. Също така се извинява публично и потъква егото си, защото е човек. на такива хора се дават крила", подкрепи го Злати.