През 2017 година ентусиаст плати 2,6 млн долара на благотворителен аукцион в САЩ и спечели правото да обядва с Бъфет в компанията на още 7 човека. Сега Капитонова също предлага брънч, защото обяд е вече старомодно за новоизгрелите инфлуенсъри. Цената за хапване в компанията й е 499 лева на човек, като компанията ще бъде от петима души.

Най-скъпо-цели три бона излиза цяло денонощие с победителката в "Хелс кичън" и "Ергенът", като цената включва отсядане в луксозен хотел, СПА, разговори за инфлуенсърство, храна. Тук обаче само един щастливец ще може да се наслаждава на компанията на рускинята, за разлика от обяда.

Амбициозната мома наскоро се върна от ваканция в Дубай и явно си починала добре, защото е заредена с още много предложение за следовниците си. По-бедните от тях, които няма как да дадат три бона за 24 часа с идолката си, могат да се възползват от консултация при нея пак срещу 500 лева, колкото излиза и брънча. Вечерята обаче е доста по-скъпа и удря 1500 лева, а шестмесечното удоволствие Капитонова да ви е ментор, каквото и да значи това, се продава срещу космическите 10 бона.