В емоционален разговор край огъня Мартин Елвиса съжали за запалената от него война срещу Мастагарков, който се представи повече от добре вчера. "Съжалявам за някои остри реплики, които изрекох към теб. Можех да бъда по-сдържан на моменти, но това е моята същност и характер. Избухлив, темпераментен и изключително експресивен съм. Вярвам, че такъв ще си остана и навън и няма да се променя", заяви милионерът.

"Преди да дойда в шоуто баща ми ми каза, че ще ме оглозгат. Тате, не ме оглозгаха, още съм тук. Научих се да ценя малките неща в живота, храната, компанията на близките хора, уюта на дома и леглото си. Тук виждаш, че тези неща не са дадени даром. Никога повече няма да изхвърлям храна. Ще се опитам да науча на това и децата ми. Представял съм си как две филии хляб ще направят деня ми. Но трябва да го видиш, защото, в противен случай, това нещо не може да се разкаже", допълни Елвиса. В отговор моделът Мастагарков даде дървеното сърце, което дялка с ножа си и го попита какво мисли. Мартин се усмихна и каза, че някоя хубава млада дама ще го оцени. "Дано", усмихна се Мастагарков.

В конкурентното племе на Старейшините Денислава благодари на Дунев, че я е запазил като свое дете, въпреки че не го е заслужавала. "Гузно ми е, че не постъпих правилно спрямо теб. Вярвам, че ще се подкрепяме оттук нататък. Длъжница съм му и когато се обединим, оттам нататък ще действаме заедно", каза дъщерята на Виолета.