За успеха на зъботехника в най-гледаното шоу у нас "България Днес" писа първи още в края на септември. Оказва се, че трио от предния сезон на формата подготвя Рълев, за да спечели финалната битка на арената и да грабне чека от 100 бона. Става дума за Ники Чакалов, Димитър Лефреров и Гого. Триото в продължение на близо година разкрива тайните на шоуто. И подготвя Рълев да бъде истинска машина.

От години Иван мечтае да бъде сред участниците в "Игри на волята", но все нещо не му достига в първите години. Рълев се свърза с тримата и ги моли за съвети как да премине кастингите. Следва положителен отговор и нечовешки тренировки, както и изпипани до краен предел тънкости на формата. По думите на бившите участници те дори споделят пред продуцентите, че следващият победител се готви при тях. И ето, че Иван е избран. А останалото е вече история.

В същото време пък участниците от 5-ия сезон на "Игри на волята" се събраха на шумен купон. Всички изгледаха финалния епизод, разбира се, знаейки какво ще се случи. А след това забегнаха на чалготека. Най-деен на сцената бе 51-годишният Краси Дунев. Олимпийският вицешампион от игрите в Аталанта направо скъса синдижира и не можеше да бъде свален от сцената на чалготеката. Дунев се забавлява дори повече и от победителя и неговото обкръжение и разтърси всички с движенията си на дансинга.

Междувременно се появи слух, че сочената за секссимвол от последния сезон на формата - Денислава, се е върнала при старото си гадже - Дани. Това се засили от снимка, на която бившият на тунинговата мацка куфее с останалите участници от формата по време на шумния купон. Денислав и Дани бяха доста популярна двойка. Участваха в друг форма на "Нова" преди време - "Един за друг", но по-късно се разделиха.