Синът на бившата участничка във "Фермата" се казва Антони и се е появил на бял свят в частна столична болница, а таткото- Кирил Ставрев бил плътно до жена си в родилното и дори не припаднал. Даяна призна в разговор с фенове преди раждането, че е качила килца, които сега ще трябва да стопи. Тя до последно обаче залагаше на физическата активност и не спираше разходките, като внимаваше и с какво се храни. Но не заради диета, а заради тежкото гадене в ранните месеци.

Сред първите, честити новото попълнение в семейството са шеф Кустев, също участник във "Фермата", майката на три деца Ромина Андонова, Ралица Паскалева, Орлин Павлов. "След едно раждане, започнало като по филмите с: “😱 Изтекоха ми водите, бързо към болницата!” и завършило с проплакването на едно малко чудо, мога вече гордо да се нарека Мама Дая.

Избрал да се появи на датата на майка си, в месеца на баща си, посрещаме с много щастие и любов малкия Антони. Благодаря и на моя мъж, че беше плътно до мен през цялото време и не припадна!