"Азис каза, че ми ги харесва". С тези думи инфлуенсърката Ивка Бейбе отвърна на удара, стоварил се върху нея след серията негативни коментари по адрес на силиконовите ѝ гърди.

Както вече писахме, фурията се превърна в посмешището на социалните мрежи с кривите си и некадърно поставени силиконови цици. Повод за масовото негодувание в мрежата се оказа снимка на инфлуенсърката и водеща на официалния онлайн подкаст на "Игри на волята", направена в чалготека в столичния Студентски град, на която позира с група младежи.

На кадъра една от най-известните тик-токърки у нас е на преден план с бял потник, който доста щедро изкарва силиконовите ѝ гърди на показ, а формата им веднага привлече потребителите, които пък веднага от своя страна подложиха бюста ѝ на яростна критика и анализ, пише Лупа. След излелия се порой от негативни оценки за некадърно сложените импланти, Ива Иванова, както е истинското име на брюентката, публикува фото с краля на фолка Азис, придружавайки снимката с думите: "Каза, че ми ги харесва". С особено вълнуващо посрещане публикацията на Ивка Бейбе бе удостоена от фолкдивата Галена: "Покажи ги като хората", заяви певицата.