Това каза фолкпевицата Андреа пред „България Днес“, докато се пусна на живо в социална мрежа. Русокосата певица беше залята от критикуващи коментари, след като публикува скандално видео в мрежата.

Преди няколко дни изкусителната чалга звезда направи видеопост по секси син бански. Сексбомбата явно се е разровила из своите архиви в телефона и е намерила спомен от горещите летни дни. В кадъра виждаме, че хваналата тен фолкаджийка е на басейн. Андреа е обула сребрист сандал на висок ток, с който захожда провокативно към камерата. Засега нещата са в нормата - сексапилната мацка е по бански на басейн, нищо необичайно.

В следващия момент блондинката прави нещо малко сконфузно - влиза във водата, но по обувки! Секссимволката е толкова отнесена в момента, че забравя правилата на ползване на обществен басейн. Бившата на Кобрата и грам не се замисля за факта, че е във водата със сребърните си токчета, и продължава да се чекне съблазнително.

Голяма част от последователите на певицата реагираха негативно към поста. Освен че предизвика възмущение от топването й по обувки в басейна, хейтърите изкритикуваха и избора й на питие - държала чаша червено вино на топъл ден. „Токчета в басейна, червено вино на топло време... ами то си е за сеир“, коментира разочарован фен.

JABYWsS.md.jpg

В кадъра беше хванат още един детайл, който мнозина изкоментираха. На заден план лежи гостенка на комплекса, която гледа опулено към звездата. Видимо е, че свидетелката на изпълнението се забавлява. „Видя ли как те гледа жената зад теб и се смее?“, заядливо запитва хейтър. Въпреки безбройните атаки изпълнителката на „Хайде опа“ не се предава. „Ако бях по-пълна, щяхте да кажете, че съм дебела. Сега като съм слаба, нещо друго ще намерите. Хората, които пишат такива глупости, имат проблеми със себе си, не с мен“, завърши певицата.