Тогава от bTV обясниха, че бизнесменът страни от социалните мрежи. С наближаването на деня на влюбените-14.02, когато по традиция стартира предаването, Младенов подгрява интереса на зрителките, които нямат търпение да го гледат. Те са категорични, че Алек заслужава женско внимание, видя първи Hotnews.bg.

"Баси красивия мъж!!! Привлекателен и като физика и като излъчване. Къде ги намирате тези из България, моля?", пита почитателка. Други пък го сравняват с безспорен любимец като актьора Къванч Татлъту.

От няколкото снимки в инстаграм профила на Александър може да се види, че той тренира здраво и е любител на кучета. Домашният му любимец се казва Франки и ергенът обича да го гушка. Младенов обаче ще слага "цедка" на появата си в социалките. "Едно от най-хубавите неща е да си заобиколен от хора, които ти показват пъстротата му.

Средата ни е пряко отражение на нашата личност и затова “прецеждайки” е важно да успеем да намерим тези, които ни помагат да бъдем по-добри и да развием най-добрата версия на самите себе си", пише Ергенът.

Предаването по традиция тръгва на 14.02 и ще се излъчва 2 дни през седмицата, както бе и през миналата година. Снимките приключиха преди повече от месец и половина на остров Родос и победителката е ясна, но се пази в тайна, както Hotnews.bg първи писа.