Това е споделила скандалната певица пред свои приятели, които са потресени от историята и се чудят дали да вярват на чалгаджийката или се касае за поредната й изцепка. „От тогава имам страхова невроза”, признала тя. Случката е отпреди 4 години, когато Андреа вече била разделена с боксьора. Тя приела много тежко финала на отношенията им и се отдала на алкохолни запои, примесени с хапчета.

Всяка вечер блондинката пишела на Кобрата съобщения и го тероризирала по телефона. Заплашвала го дори, че ще сложи край на живота си, нагълтвайки се с ударна доза приспивателни. Пулев обаче изобщо не реагирал на заканите й, смятайки, че се касае просто за временна криза, която ще отшуми. След като научила, че довчерашния й любим има нова жена до себе си и е станал баща, Андреа направо превъртяла. Тя започнала да следи половинката на Кубрат – Розали, и да я заплашва по телефона.

Тогава вече боксьора взел нещата в свои ръце. Той се срещнал с Андреа в присъствието на адвокат и я карал да подпише декларация, че няма да тероризира нито него, нито новата му жена и детето. В противен случай щял да подаде жалба в полицията и да поиска въдворяването на Андреа в лудница.

"Ти си психично неуравновесена! Мога да те тикна в лудницата и от там няма да излезеш никога! Не се съмнявай в това!”, бил казал Кубрат, поне ако се вярва на думите на Андреа, пише "Уикенд". Факт е, че в последните години чалгаджийката се съобразява с това какво говори публично за бившето си гадже и изобщо не споменава актуалната му половинка и децата. Тя обаче не спира с изцепките си и редовно се появява в неадекватно състояние на публични места.