Вторият син на бившата телевизионерка, който тя кръсти на баща си Стефан, дошъл на бял свят на 8 октомври и е бил почти на 15 дни, когато майка му обяви официално, че е родила трето дете на единствения син на Васил Божков. Hotnews.bg видя, че Ива е родила при един от най-предпочитаните родни лекари сред елита. В. Дяволов е медикът, спасил децата на Светлана Гущерова.

Преди време в емоционално интервю милионерската съпруга призна, че именно на Дяволов дължи живота на наследниците си, които били в кувьоз.

"Проф. Слънчева и д-р Дяволов ми спасиха и трите деца. Как може и трите ми деца да са в кувьози? И Добри, и Кристиян-Валентин се родиха с проблеми с бялото дробче. И досега съм в стрес, проверявам ги постоянно - дишат ли, не дишат ли, не смея да ги оставя да спят с играчки, гледам всичко около леглата им да е разчистено. Даже се будя през нощта да ги проверявам дали дишат. Купила съм си дори машинка, която отчита дишането им", сподели с огромно вълнение Светлана преди да стане майка за четръти път.

При медика родиха още Стефани Обарайду, която бе синоптичка в Нова и още няколко телевизионерки.