В интервю певицата разказа, че първоначално мислела да събере само най-близките на скромна церемония, но Захаринов решил да направят голямо тържество за чудо и приказ с много гости, сред които и журналисти. Двамата вече са избрали мястото, където да си кажат "да", чу Hotnews.bg. Изпълнителката е категорична, че не гледа с добро около на двойките, които живеят без подпис и затова бракът за нея е важен.

“За мен бракът е подпис, но един мъж да даде пръстен на жена, това е отговорност. Семейството и бракът са отговорност”, подчертава тя. „Житейският път показва кое е важно. За мен това е семейството, дома и работата ми. Успях да постигна баланса, за който винаги съм мечтала. Човек трябва да се наслаждава на важните моменти, да взима всичко от тях и да продължава напред”

Анелия има един брак зад гърба си, подобно на годеника си. През 2003 г. Коко Динев се жени за фолкпевицата, от която бизнесменът има дъщеря Ивон. Преди години Анелия отрече спекулациите, че Емилия, с която Динев заживя след това, е причината за раздялата им.

"Това бе изключително труден, емоционален период в живота ми. Отделихме се като партньори. Имах много тежка бременност, лежах за задържане в болница, което също се отрази на отношенията ни. Коко Динев беше моят огледален образ, когато го срещнах бях само на 19 години", призна тогава тя.