Чалга група в Инстаграм са се заели със задачата да покажат как родни чалга величия се променят през годините и в повечето случаи с помощта на напредналата естетична медицина стават все по-хубави и млади. Видеото с Анелия започва с нейна изява на концерт от 2002г., когато е едва на 20 години и кариерата й тръгва с гръм и трясък. Тогава пуска тоталните си хитове "Погледни ме в очите" и "Само мене нямаш". Носят се легенди за сумите, които Коко Динев е дал за реклама по онова време, за да стане любимата му известна певица.

Във видеото са поместени телевизионни изяви или концерти на Анелия през всичките години. Умишлено не са използвали кадри от видеоклипове, тъй като там са изключително направени и обработени чрез програми и трудно можем да добием реална преценка. Виждаме, че Анелия през годините е била чернокоса, а после постепенно започва да изсветлява косата и стига почти до блондинка. В последните две години се връща към тъмното и феновете са категорични, че това е нейният цвят и я съветват да не си прави повече експерименти с външния вид.

На преден план се забелязват и корекциите по лицето на Анелия. Не можем да не отбележим по-малкият нос, който си е направила както и пипнатите устни. Но е успяла да запази женствеността си и не случайно е сочена за една от най-красивите жени в България. Пипала е по себе си, но с мярка, за разлика от много нейни колежки.