Свали над 50 килограма за почти два месеца и се записа на конкурс за "Плюс Сайз" модели, който обаче не успя да спечели. Червенокосата красавица признава, че готвенето е най-голямата й страст, но светлините на прожекторите също я привличат. Това е една от причините да се запише за участие във втория сезон на първото по рода си риалити - конкурс за по-едри дами.

“Аз винаги съм била дама със завидно самочувствие и никога не съм се притеснявала от размерите и формите си, харесвала съм се”, споделя Виктория пред екип на “Телеграф”.

Спомня си, че е била закръглена и като по-малка, но преди няколко години кантарът удря 140 кг. Спомня си, че коремът й бил толкова голям, че трудно виждала бедрата си и не можела да се наведе да си върже връзките на обувките. “Тази година свалих 50 кг за два месеца, интересно, че дори когато коремът ми беше огромен, си казвах: нищо ми няма, добре съм си, хубава съм, който ме харесва, ме харесва и това е. В един момент много ми пречеше, проблемът дойде от това, че ръцете ми трепереха. Потърсих мнението на лекар, така ми откриха базедова болест. Докторът ми предписа да пия лекарства и каза, че хормоните при жените са толкова много, че това да ги наредиш, е бавен и сложен процес”, разказва Вики.

Спомня си, че с приемането на лекарствата започва да сваля килограми. “В момента съм XL размер, а тогава бях 5 пъти XL, можете да си представите”, казва тя и добавя, че след като е отслабнала, е хвърлила всичките си стари дрехи. С днешна дата смята, че ако успее да свали още 10-15 кг, ще се почувства перфектна. Не изпитва желание да се види в тяло на супермодел. 60-92-60 не са нейните мерки.

“Аз съм ухажвана жена, не ми липсва мъжко внимание! Дори и когато бях най-пълна, пак ме желаеха и харесваха, аз съм магнетична, темпераментна, винаги усмихната, лъчезарна, на мен ми идва отвътре, аз съм такава. И мъжете го забелязват. Никога не съм ходила на фитнес, но харесвам мъже с плочки. И всичките ми гаджета са били такива. Те пък обичат дупета - и така се намираме. Мъжете до мен винаги са изглеждали много добре. Аз съм така, ако не е топ, няма да е с мен”, споделя готвачката.