Зрителите на "Преди обед", в който тя участва обаче така и не разбраха съществува ли въобще нов мъж в живота й, защото след признанието, фолкаджийката уточни, че е влюбена в живота. С полови уста тя обясни, че все още е много близка с бившия си и неговото семейство. Екстра Нина и бившият й партньор имали не само общи чувства, но и общ бизнес, натърти певицата и се измъкна от въпроса защото е дошла разлъката с философското уточнение:

"Аз каквото и да кажа, хората ще го интерпретират както решат". "Сега мога да кажа, че също съм влюбена. Добре ми е, радвам се на живота. Аз съм влюбена в живота просто", мънкаше Нина като наказана ученичка.

Тя обаче скоро скочи остро на предразсъдъците, че по-възрастна жена не бива да има младо гадже. "Една жена трябва да отиде на място, където не я познават и не знаят на колкото е години. Там може да провери дали мъжете я харесват. И ако те го правят и се обръщат зад нея, това означава, че тя не е на тези години, които са записани в паспорта", обясни блондинката, която сама практикувала този експеримент.