Това се подразбра от разговор на Гущерова с последователите й в Инстаграм. Снощи моделката отговаряше на техни въпроси, а един от тях бе свързан с това къде смята да запише децата си на училище. Първородната й дъщеря, Ани, идния месец ще навърши 5 годинки, което означава, че след година-две ще е в първи клас.

"Засега мислим децата ни да учат тук, максимум още две години. След това живот и здраве, иска ни се да учат във Виена", призна Гущерова.

Не е тайна, че австрийската столица е сред любимите европейски дестинации на милионерското семейство. Анелия е твърде малка, за да живее самостоятелно в чужда държава, което означава, че по всяка вероятност и родителите й ще се отправят към Виена.Не стана ясно само дали това решение Гущерови обмислят отдавна или е прясно-прясно, и може да е свързано със заплахите, които Светлата получи преди десетина дни. Майката на четири дена подаде жалба в полицията, че се страхува за живота си след закани да бъде залята с киселина. Полицията все още работи по случай и засега не са известни нови подробности.