"Защо е толкова нещастна тая дребна душа, Петя? Има много такива хора, но преиграната ѝ ирония е влудяваща, направо те напряга да я гледаш, сякаш ще експлоадира всеки момент!", пише зрителка. "Е тази вече прекали!Направо не се трае Буюклиева!Голяма злоба нетърпима и изглежда ужасно!", гневи се друга. Изпълнителката на "Баба ми е фаталната жена" се държи, както и в други риалити предавания-вечно критикува, недоволна е от всички, освен от себе си и все се бори за някаква правда, но така както само тя си я разбира.

Петя редовно е канена за участие, защото продуцентите й са наясно, че присъствието й гарантира напрежения и скандали, които вдигат рейтинга. След идиличните предишни епизоди на Черешката, тази седмица голямата уста на Буюклиева гарантира война на масата. Тя нацели младата Анджелика Раджаб. Певицата не спря да я критикува, а натискът ще продължи и днес, става ясно от промото, видя първи Hotnews.bg. В социалните мрежи ври и кипи, а Буюклиева реши да се защити като обясни, че част от думите й са записани без нейно знание и са монтирани лошо.

"Направих 7 часов маратон на готвене на живо по време на снимките, получих много любов от гостите си, сега остава да видим какво е Монтирано и Какво Позиционирано.", не спира да се фука с кулинарните си умения Буюклиева, която ще сервира втръсналата на всички, включително и на шеф Манчев сьомга.