Въпреки резултатите и от кръвната проба, певицата продължава да твърди, че просто пила хапчета за простуда. Затова и реши да се пошегува дебелашки, което заедно с Коцето се снима с едно от тях. След яростната реакция в инстаграма й, в които се включиха и фенове, и известни личности, тя побърза да изтрие скандалното фото, с което само Hotnews.bg разполага.

"Изключително нагло държание,имах друго мнение за теб.Като твърдиш,че не си виновна можеш да застанеш пред почитателите си и да обясниш - твоята версия,вместо демонстративно да наглееш по този грозен начин…", критикува следовница на Диона. "Как ли те гледат хора, които са изгубили близки по пътя заради дрогирани шофьори. Дано си си научила урока и останеш само със смешната реклама, до която се стига при липса на успехи", чуди се друга.

Сред възмутените е и Филип Буков, който не спести мнението си: "Никой не е безгрешен, но наглостта Ви е опасна по много причини", коментира актьорът. Явно дори изключително наглата Диона си е дала сметка, че само трупа негативи с тъпи смешки като скандалната снимка, защото след като тя беше качена днес рано сутринта, няколко часа по-късно изчезна от профила й.