Актьорът ще бъде водещ на "Денсинг старс" заедно с Алекс Раева, но и майката на единствения му син ще захлеби с хонорара от предаването, което се чака с голям интерес. "Семейството съвсем скоро ще наблюдаваме в предаването, но не като танцова двойка. Той ще дежури на първа денсинг линия като водещ, за да не изпуснем нещо интересно. Нейната роля пък засега е тайна", обявиха официално от bTV. Hotnews.bg припомня, че мината година звездното семейство се пробва като водещи в конкурентната Нова телевизия. Краси Радков и Станислава Ганчева, която също е актриса, застанаха рамо до рамо до синоптика Емо Чолаков в "Един за друг", но не се превърнаха в любимци за зрителите и тази пролет ще бъдат заменени от Мария Игнатова.

Hotnews.bg припомня, че Краси Радков и Станислава Ганчева са заедно вече 19 години, а синът им се роди през лятото на 2018 г.

„Теодор е много дълго чакано дете, винаги съм искала деца, но не се получиха нещата. В едни момент бях загубила вяра и желание, но Краси бе човекът, който ме накара да го продължа. Нямаше как да го кръстим, освен Теодор – божи дар“, разказва Станислава.