За съжаление това ще се случи само в благотворителната версия на формата "Като две капки вода за всяко дете", която е на 18 февруари от 20:00 часа по Нова тв. Актрисата с номинация за “Оскар” за “Най-добра актриса в поддържаща роля” ще си партнира с по-опитната й колежка Елена Петрова, легендарният футболист – Христо Стоичков и продуцентът Магърдич Халваджиян.

В концерта с трансформации ще се включат Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки партньори.

Всеки зрител ще може да се включи в каузата и да дари онлайн или чрез СМС като гласува за любимия си дует. С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ ще работи за разпространение на модела на центровете за деца и семейства, пострадали от насилие “Зона ЗаКрила“ в цялата страна, за превенцията и реакцията в случаите на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн и ще продължи да обучението на специалисти в областта. Ден по-късно започва и дванадесетият сезон на „Като две капки вода“.