Певицата, която успя да си направи страшен пи ар покрай скандала, след като беше заловена да шофира под въздейтвието на дрога, продължава с пълни шепи да се възползва от издънката, за да се шуми около името й. Тя даде интервю на Мон Дьо, което ще гледаме в неделя. В кратката част, излъчена в новините на Нова, тя дава заден за наркотиците и признава:

„Аз все още нямам информация за моите кръвни проби. Адвокатите, с които работим по случая - също. Първо достигна до медиите и не знам колко е правилно и достоверно. В пробите се отчита наличие на, а не под въздействие на. Може да си употребил назад във времето и да стои в кръвта дни, седмици и месеци дори”, каза Диона.

"Никога не съм си позволявала да употребявам наркотик, алкохол или каквото и да е друго забранено вещество и да се кача да шофирам, да застана пред камера, да изляза на участие или да предприема каквато и да е било сериозна дейност. Никога”, коментира още певицата.

Диона в края на януари беше спряна за проверка от „Пътна полиция”, а тестът ѝ за наркотици отчете кокаин. Пред Мариян Станков - Мон Дьо тя заяви, че е била учудена от резултата. Сама предложила да ѝ бъде направена кръвна проба. Дни по-късно по информация на NOVA пробата на кръвта потвърди наличието на кокаин, а тестът на урината ѝ е отчел и кокаин, и марихуана.