Мария Бакалова се наслаждава на компанията на елегантен кавалер в Канада, докато гаджето й Валери се поти от напрежение у нас преди дългоочаквания старт на „Денсинг старс“ на 20 февруари. Каскадьорът, който ще пали дансинга всеки вторник заедно с още куп български знаменитости, вероятно не подозира кой се навърта около любимата му.

Световните медии също трудно познаха, че мъжът до Мария е актьорът Себастиян Стан, защото е неузнаваем. Дегизиран с руса перука, той се появи по улиците на Торонто като младия Доналд Тръмп за снимките на филма „Стажантът“. Бакалова пък се превъплъти в първата му съпруга, модела Ивана, облечена в екстравагантно червено палто и качена върху златни сандали, пише Лупа.

Парараците ги уловиха между два дубъла, потънали в сладки приказки до кадилак с инициалите на Тръмп DJT. Дали Мария ще се поддаде на чара на Себастиян, времето ще покаже. Междувременно гаджето й Валери също ще трябва да се справи с изкушенията в „Денсинг старс“, където ще бъде в двойка със секси професионална танцьорка. В предишни сезони на риалитито опасната близост между някои от участниците се оказа съдбовна и завърши с брак за бизнесмена Петко и танцьорката Яна.