Самотната майка, която не успява да завладее сърцето на ергена Алекс, се похвали с 10k последователи в своя инстаграм профил. Тя празнува с торта, двете си кучета, а мъжка ръка поднесе роза, досущ като в риалити предаването, видя Hotnews.bg. Томова преди 18 години печели титлата "Мис Варна", но продължава да се грижи за себе си със спорт, предимно морски. Тя обаче е и фен на тениса и Гришо. Маги е първа дружка с адашката си Маги Джанаварова, от която получила ценни съвети за поведението пред камера.

Славата обаче я споходи чак сега, след като стана ясно, че влиза в "Ергенът". Видеото, в което тя прекрачва прага на къщата, която този път е на гръцкия остров Родос, а после обяснява как си е загубила ума по Ергена, е сред най-гледаните у нас.

"Аз съм човек, който не вярва в любовта от пръв поглед, но Алек промени това. Просто няма такъв мъж. Ужасно съм влюбена. Начинът, по който ме докосваше, начинът, по който ме целуваше", казва в него оправната Томова, която води с едни гърди конкурентките си по бързо трупане на последователи.

Тя няма никаква нужда да печели предаването, след като вече може спокойно да заработва от реклами в инстаграм. И докато Томова празнува, самият Ерген се разходи в Солун.