Ако можеше да върне времето назад, милионерската съпруга призна, че би се старала повече в училище. "Не съм била добра в училище, затова ще се постарая децата ми да са много добри ученици, да учат в най-добрите училища. Даже ми се иска да бъдат страшни зубъри - нещо, което аз не съм била.

Плановете ни с Хриси са те да учат във Виена, а след това и в Швейцария. И един ден, дано стигнат и до "Кеймбридж", сподели мечтите си Гущерова пред бТВ. Многодетната майка призна още, че в семейството тя е лошото ченге: "Децата ми, да са живи и здрави, слушат тати, а мама я правят на дива.

Мама забранява и се кара, не дава сладко, не дава таблети...". Гущерова е от златното поколение плеймейтки, но промени изцяло мирогледа си, след като създаде семейство. "Бях по живота, но не мога цял живот да обикалям заведенията. Отказах се от това винаги аз да съм в центъра на внимание, сега всичко се върти около децата и Хриси. Той е зодия Рак, домошар. Когато се запознахме не беше ходил 10 години на кино. Откакто сме заедно, се допълваме. Но той е и болезнено ревнив", призна още Светлана.