Преди няколко дни миската публикува видео от фитнес зала, като написа: „След над 6 месеца без клякане - 3, от които с патерици, и 4 месеца след операцията на скъсани менискус, колатерална и кръстни връзки, вече официално мога да кажа, че клякам“. Контузията си Карабойчева получи по време на участието си във „Фермата“9. Неин последовател обаче коментира „В този селски фитнес каква роля изпълняваш. Нямаш метла.“ Красавицата не остана длъжна и качи пост, в който казва, че е селянка и не се срамува.

„Аз съм селянка. Да, от село съм и никога не съм го крила, напротив. Изключително горда съм откъде съм тръгнала, какво детство съм имала и какви родители са ме възпитали. До 4-5-годишна възраст живеехме буквално в една стая, но лишения никога не съм усещала. Родителите ми са отсъствали с месеци, за да работят сезонни работи в чужбина, за да можем ние със сестра ми да имаме всичко. В България дълго време работеха на по 2 места. Сега имат малък собствен бизнес, къща и дори ремонтират вила, която им беше мечта и успяха да сбъднат“, пише Нанси без да се притеснява.

„Колкото до фитнеса - мога да тренирам навсякъде. Също мога да имам скъпи и маркови дрехи, както такива от втората или за по 5-10 лв. Не е важно колко струва, а какъв живот ние му даваме. Ако ми се налага, мога да спя навсякъде, принципно ям всичко и хората, които ме познават, ще го потвърдят. Обичам шкембе и пача, пия ракия и грам не ми дреме. Същевременно съм завършила всичките си степени на образование с грамоти за отличие (магистратурата ми е 6,00) и цял живот спортувам“, допълва Мис България. В заключение пише: „Та, ако търсите само лъскави снимки, lifestyle или фалшив живот - не сте на правилния профил. Със здраве и един съвет към част от хората тук - прередете си малко ценностите и приоритетите, че започва да става грозно.“