"Половин година учих в университета. Наложи се да прекъсна. Прочетох, че не съм искала да ставам рано и други такива глупости. Това е пълна измислица. Нямах проблем с ранното ставане", опроверга слуховете Андреа, която обяснява, че е била една от най-редовните студентки през краткото време на своето следване.

"Въпросът беше, че нямах друга опция, освен да прекъсна, за да мога да изпълнявам работните си задължения" - обяснява певицата. Бившата на Кобрата е имала вариант да продължи следването си задочно, но тя е предпочела да не го прави. "Исках да съм редовна студентка, а не просто да се водя, че уча. Има и такива хора, които си взимат така образованието, през пръсти, но аз не съм от тях", категорична е певицата.

Андреа не се кахъри прекалено, че засега няма да следва актьорско майсторство. Певицата е категорична, че можеш да си добър на сцената, без задължително да си завършил такава специалност. Както е известно, бабата на Андреа е била известна актриса с над 30-годишен стаж в Народния театър. Според мнозина това е подтикнало изпълнителката към същото поприще. Андреа обаче отрича: "Сама решавах в каква посока да вървя, не е заради баба ми! Да, баба е голям артист, но тя най-много ми е показвала какво означава да имаш семейство и любов, което е най-важното за живота на всяко дете", казва с днешна дата Андреа.

Въпреки че е оставила в пауза следването на актьорския занаят, Андреа никога не занемарява развитието си в музиката. "Покрай международните ми проекти в момента много често се срещам с Етиен Леви, който ми е ментор в музиката. Познавам се с него покрай семейството ми", певицата разкри за звездната помощ в репетиционната.