Сезонът на риалити предаванията започна ударно, като зрителите, които избраха да гледат Hell`s Kitchen, останаха смаяни от някои от участниците. Със сигурност най-обсъждана ще бъде 27-годишната Владимира от Бургас, която не само предизвика вниманието на всичко с ярката си розова коса и цялостната си провокативна визия, но и с фактите, които сподели сама за себе си.

Оказа се, че освен готварството тя има и друго доста горещо хоби, а именно да се снима във филми за възрастни. На което шеф Ангелов реагира с многократно повдигане на вежди, а друг участник, Чоткин, който се похвали, че е готвил за известни личности като Меган и Хари, отбора на Челси и Карди Би, беше силно впечатлен. И дори се заговори, че е спечелила симпатиите му.

А междувременно Владимира работи като преводач за съда в Барселона и по цял ден превежда заплетени казуси, а щом падне мрак, застава пред камерата за еротични сцени. Тя обаче се оказа, че има влечение към собствния си пол и от 5 години е обвързана с жена от Барселона, пише Woman.bg.