"Dear Andrea, I wasn't talking about all, only about yours!", написа на стори в Инстаграм Йелена Карлеуша, която тези дни гастролира за първи път на българска сцена. Спорът между балканските звезди е изказване на сръбкинята от преди месеци, което очевидно още дълго време ще дължи влага на попфолка у нас. Накратко: Йелена обясни, че сред парчетата от България има доста голяма доза боклук, а певиците ни били евтини аматьори в рокли за 3 динера.

След хейта на Карлеуша, Андреа беше почти единствената, която захапа сръбската звезда, като сподели публично възмущението си от това, как един сръбски изпълнител си позволява да плюе целият музикален жанр в България, а ние да ходим на неговото участие, да платим главоломно висок хонорар на изпълнителката и да споделяме колко сме възхитени от случващото се, визирайки скорошната й визита.

Отговорът на сръбската Лейди Гага не закъсня. Тя направи скрийншот на чат между Андреа и почитател на Йелена, който заявява че тя е най-голямата звезда в Европа. Андреа лаконично му отговаря „Много съм щастлива за нея. Но защо тогава нарича цялата българска музика боклук, а след това я пее на нейн концерт?" Карлеуша също захапа Андреа като написа, че не нарича цялата българска музика боклук, а само нейното творчество. Устатата фурия очевидно подценява успехите на Андреа, която също е доста популярна на Балканите и то не само заради визията си, но и заради хитовете си.

Творчеството на Андреа е оценено не само в България, Сърбия, Турция, Румъния, Гърция и Балканите, а в световен мащаб. Доказателство за това са дуетите ѝ с Mario Winans, Bob Sinclair, Shaggy, Mario Joy, Costi, Otilia, Sergio, Geo Da Silva и много други. Музиката на Андреа е достигнала световни величини, завъртяла се е в най-популярните радиа изобщо и е получавала безброй награди за това. Кавърите и откраднатите песни от нейният репертоар са доказателство за това, че нейната музика е на много високо ниво.