Богомил Бон, който категорично отказва покани за интервюта от журналисти, но за сметка на това денонощно коментира случващото се по света и у нас в социалните мрежи, проследи изявата на половинката си, която изглеждаше повече от блестящо на дансинга. Бившият министър на вътрешните работи в кабинета на Иван Костов е приятел с Кикерезова, с която често си контактуват и по Фейсбук, припомня Hotnews.bg.

"Богомил ми даде много добър съвет - да слушам журито!", каза Нона, след като водещият Краси Радков полюбопитства как любимият й коментира нейната изява под прожекторите.

В "Денсинг старс" актрисата е в двойка професионалния танцьор Даниел. На Димитър пък разчита синоптичката на bTV Натали Трифонова, която танцува като фурия джайв и дори се качи на масата, поставена на дансинга. Така вчера вечер в студиото на танцувалното шоу се събраха две секси синоптички от две конкурентни телевизии.

L публиката на "Денсинг старс" беше и олимпийската шампионка Мария Гроздева със своя съпруг-треньора Валери Григоров. Олимпийската шампионка по спортна стрелба гледаше с усмивка сина си Валери. Най-сетне режисьорите на предаването се сетиха да ни показват и гостите в публиката, когато разбира се, камерите им не подскачат и показват нелепи кадри, вместо дансинга.