След тежките сблъсъци с басейна и гумените патета във Вилата на любовта, забавните перничани Маргарита и Кристиян излязоха на първо място във временното седмично класиране на надпреварата. Утрото за влюбените двойки означаваше старт на изпълнението на задачите, които мъжете извоюваха за половинките си в груповото изпитание миналата седмица. От стаите в любовното имение се чуваха възгласи “Господарю”, звуци на перящи се чорапи и трескави приготовления за закуски в леглото, от които всички кавалери останаха изключително доволни.

След по-предпазливата си игра по време на миналите залози, този път виртуалните банкови сметки на почти всички мъже бяха сериозно опразнени. Най-смел в предположението си беше Кристиян, който постави на карта цели 2323 лв. от семейния си бюджет, докато симпатичният юрист Йордан рискува едва 500 лв. в полза на любимата си Елизабет. Първото индивидуално изпитание за участниците постави нежната половина от най-романтичното риалити в ефира в екстремна водна ситуация. Облечени с огромен костюм във формата на гъба за баня, те трябваше да събират гумени патета, на които бяха изписани досадни женски навици. Всеки верен отговор даваше възможност на техните любими да изстискат цялата събрала се в костюма им вода, пълнейки четирилитров стъклен съд.

Най-бързо със задачата се справиха риалити героите Ивана и Ивайло, но благодарение на по-големия си първоначален залог, органите на реда във Вилата на любовта - Маргарита и Кристиян оглавиха временното седмично класиране, което вбеси бившия фермер. Вечерта за всички влюбени двойки завърши с пищно парти по случай тридесет и петият рожден ден на Кристиян, което продължи до ранни зори. “Един за друг” продължава по NOVA, когато на показ ще бъдат домакинските умения и концентрацията на всички мъже в най-позитивното любовно риалити в българския ефир.