Те се завъртяха из светските среди в последните два-три месеца, след като милионерската съпруга спря както да качва свои сторита в Инстаграм, така и да позира лично за бранда си за пижами. Заради ангажиментите си като майка на цели четири деца, Гущерова забави създаването на новата си колеция, установи Hotnews.bg.

Но тези дни намекна, че в близките дни ще я презентира, като по всичко личи, че самата тя ще бъде модел на бранда си. Първи кадър от сесията, заснета в луксозен СПА-хотел в Разлог, блондито сподели в Инстаграм. С него Гущерова честити на всичките си последователки Международния ден на жената - 8 март: "Днес е денят,в който всяка жена усеща нежност и внимание около себе си.

Нека този ден ви донесе усещане за щастие,да накара очите ви да се усмихнат,да стопли сърцата ви и да ви подари най-красивите цветя!".

Тънката талия на Светлана издаде, че пето бебе не е напът. В обкръжението й коментират, че със съпруга й категорично са приключили с потомството и сега й предстои да се концентрира върху разрастването на бранда си. Неотдавна пред Нова тв тя дори сподели, че работи върху откриването на свой бутик.