Екстремното предизвикателство не се оказа никакъв проблем за повечето от тях и само двойката на симпатичните веселяци Петя и Дилян не успя да спечели своя залог, заемайки последното място във временното класиране. Седмичното индивидуално изпитание за нежните половинки във Вилата на любовта изискваше хладнокръвие, координация и огромна смелост. Те трябваше да карат колело по въжен мост на височина от 20 метра, събирайки някои от най-важните, ключови и емоционални спомени и моменти за тях и техните кавалери, само с помощта на чадър.

Благодарение на своя висок и рисков залог от 3500 лв., Денис и Дарина от Мадан оглавиха временното класиране в надпреварата. На дъното на класацията пък се озоваха Петя и Дилян, след като съпругата на бившия цирков артист не успя да преодолее страха си от височини и отказа да премине препятствието. Поведението й ядоса зрителите, която я нарекоха "кифла".

"И на всичкото отгоре обвини мъжа си...Каза,че знаела,че заложил малко и затова не играла...Да разбирам страх,но никой не е виновен,че ти не искаш", ядосва се зрител. "Много лигаво това момиче", категоричен е друг.

Тази вечер в “Един за друг” борбата за седмичен имунитет продължава със следващото индивидуално предизвикателство на мъжете. Какво искат жените преди лягане? Какво биха променили в мъжете си? Какво е отношението им към футболните мачове и чий вестибуларен апарат няма да издържи, ще разберете само в премиерния епизод на най-позитивното романтично риалити в ефира