Андреа категорично застана срещу музикалния канал и заяви, че пренебрегват българските проекти. Хитовата изпълнителка изрази възмущението си от ръководството на медията пред последователите си в социалните мрежи и обясни какво се е случило. "Днес разбрах, че песента ми, създадена с международни композитори и клип на световно ниво - "Мис ми уен айм гоун", не е на нивото на тв "Дъ войс"! Осъзнах, че няма да се променим като държава! Жалко! После не се чудете защо сме така и защо нашата музика не може да пробие навън! Защото си затваряме очите!", написа певицата.

Попфолк звездата, която отдавна се е доказала в международните си проекти като изпълнител, работещ и в поп музиката, сподели, че новият й сингъл, реализиран под шапката на "Глобал Рекърдс", не е одобрен за ротация в родния ефир. "Благодарна съм на "Глобъл Рекърдс" и мениджъра му, който продуцира Inna, Minelli, Antonia и други за този проект! От "Дъ войс" ми съобщиха, че работят с "Глобъл Рекърдс", но изведнъж вкусът им рязко се промени, когато става дума за българи! Все още даващи всичките си средства, за да може България да се развива музикално! Явно Ники Минаж и Карди Би отговарят на това ниво! А ние можем да пием по една студена вода!", допълва певицата.

От коментарите под публикацията във фейсбук стана ясно, че феновете застават плътно зад нея, давайки високи оценки за проектите й. "Паразити, сами си предаваме държавата и нацията. Една прекрасна песен. Не мога да разбера какво не е на ниво", гласяха някои от подкрепящите коментари. "България Днес" потърси "Дъ войс" за коментар, но до приключването на броя от телевизията не коментираха ситуацията с Андреа.

Чалгарката не е единствената, която недоволства, че по музикалните радиа и телевизии не се пускат достатъчно често българки изпълнители. Голяма част от останалите й колеги са на същото мнение, като най-краен в това отношение е легендата Васил Найденов.