Този път Андреа не се въздържа от реакция - и то каква! Фолкдивата очевидно е била наскоро сред гостите на формата, но преживяването се оказало доста далеч от представите й. А отгоре на всичко май си е тръгнала и гладна, при все, че обикновено кулинарите приготвят вкусни специалитети в случаите, когато издадат навреме поръчките си, разбира се.

Ето какво казва дословно Андреа във видео, качено в социалните мрежи: "Скъпи приятели, досега бяхме в "Хелс Китчън". Това беше най-ужасното нещо в живота ми. Да не говорим, че не слагат чинии в които има салфетки. Дори и най-обикновена салфетка, с която да си постеля между краката, за да не се нацапам. Недопустимо е! Това е един етикет, който не се изисква само в най-скъпите ресторанти, но и в най-обикновените.

Яденето го чакахме час и половина. Нямаше никакво отношение от режисьорите и сценаристите, които решиха, че не трябва по никакъв начин да ни кажат трябва ли да продължим да чакаме или не. За храната ще продължа да говоря по-късно. Ще говоря за цялата организация. Никой не ни каза трябва ли още да чакаме".

Очаквано под видеото се изсипаха десетки коментари, по-голямата част от които атакуваха и самия формат, сравнявайки показваното напоследък в него с онова, което се случваше в Къщата на "Биг Брадър" преди години, пише Блиц."Не ме вълнува тази пародия напомняща биг брадър а още по малко това мнение", гласи един от коментарите. А в друг се казва: "Временна пародия е това предаване и водещия като останалите абсурди не виждани до сега по телевизията".

"Защо просто не напишете че е дрогирана…?", не пропусна да атакува и самата Андреа един от коментиращите. А друг добавя след него, цитирайки изказа на певицата: "Жената се храни и между краката, затова й трябва салфетка, това е".