Блондинката, която гледаме като водеща на „Един за друг” не коментира публично скандала, който избухна на 17 ноември миналата година, когато съпругът й беше хванат да управлява своя автомобил БМВ по Околовръстния път в София пиян. Първоначално той е тестван с дрегер, който отчел сериозните 2,12 промила алкохол, а кръвната проба била даже по-страшна- 2,52 промила. Двамата с Игнатова живеят в красива къща с двор в Драгалевци. След издънката вечният коментатор на футболни и политически теми се извини и обясни, че жена му спяла в дома им и той ще се разкайва цял живот, че вместо да последва примера й, решил да шофира пиян по нощите.

По време на съдебното заседание на 18 март Нойзи отново си посипа главата с пепел: "Срамът си остава. Поднасям моите извинения на обществеността и смятам отново да бъда за пример", каза съпругът на Игнатова, след като се призна за виновен. Той заяви, че ще търси начини да помага за превенция срещу войната по пътищата.

Нойзи няма да бъде глобен, но автомобилът му бе отнет. Той получи и 10 месеца условна присъда с 3 години изпитателен срок след споразумение с прокуратурата. След ноември Ивайло Цветков не се е показвал по медиите, макар че имаше доста поводи за това-колизиите в Българския футболен съюз, вечното пазарене в сглобката и още какво ли не. Медиите обаче му обърнаха гръб след издънката и така кариерата му тръгна рязко надолу за разлика от тази на жена му.