"Още през есента на 2022 г. проведох сериозен разговор със съпруга ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни, да се разделим. Една от основните причини е, че многократно ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски гражданин. За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти. Все още съм в процес на развод, който върви малко тромаво, но това никак не ме тревожи", се казва в официалното изявление на бившата моделка.

Тя твърди още, че е запазила добрите си отношения със Струмейтис:

"Продължаваме активно да работим заедно, все пак се познаваме от цели 15 години. Лично аз винаги съм била привърженик на приключването на отношенията с блага дума и с разбиране. Между другото, интересен факт е, че през годините имахме с Майкъл кратки раздели и благодарение на тях си дадох сметка за „истинските приятели“. Хора, които са с теб, защото имат някакъв интерес. Радвам се, че осъзнах това! Освободих се от фалшиви връзки! В живота си видях доста, опитах доста и обиколих доста. Мисля, че дори се пренаситих. Мечтаех си за един тих и спокоен живот. Сега имам точно това и съм по-щастлива отвсякога".

Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис си казаха „да” през май 2019 г. на пищна церемония в старинен замък в каталунския курорт Сиджес, близо до Барселона. На тържеството, за което се говореше, че е струвало 1 млн. евро, бяха поканени около 300 гости от цял свят, припомня Hotnews.bg.