В едни от последните си заставания пред камерата в имението в Родос учената брюнетка коментира омразата на останалите участнички към себе си, като употреби думата "преценям". Момиче с висше би трябвало да е наясно, че единствено правилната дума с този случай е "преценявам." От продукцията се изгавриха с нея като оставиха издънката, вместо да я изрежат, но удариха и още един нож в гърба й. За първи път в "Ергенът" мома бе показана как си събира багажа и как си дърпа куфара по пътеката на хасиендата в Родос. Досега последните кадри с изгонените моми винаги са били с официалните им рокли веднага след края на церемонията на розата, припомня Hotnews.bg. От издайническите кадри стана ясно, че красивата бюнетка е влязла с три куфара дрехи.

„Сватба с Алек няма да има, но някой ден ще има сватба с истински мъж, защото аз заслужавам истинска любов в истинския живот. Мъж, който да е достоен за мен и да ме оцени по достойнство“ – сподели Силви пред Яна Донева. Тя е доволна от представянето си в романтичното риалити. Там имаше много предизвикателства и се радвам, че се предствих достойно. Успях да запазя самообладание в такива трудни и критични моменти. Не ми беше никак лесно. "Ергенът" ме направи по-силна и научих много уроци“ – коментира Силви, която при влизането в шоуто подари снимка на Алек.

„Направих го, защото като студентка работих като модел. Когато си млад и имаш красота и чар, е редно да ги използваш“, поясни висшистката, която обаче тепърва ще взима адвокатските си изпити.

"Трябва да си смел и да се впускаш в предизвикателства. Там се научих на мъдрост и смирение. Знам, че съм по-различна, другите дами също го усещаха и затова ме нападаха. Видяха в мен голяма конкуренция… Не съм правила магии. Това са разсъждения на по-елементарни и ограничени хора. Все пак сме в XXI век и да мислиш така е абсурдно” – коментира Силви.