Но за съжаление катастрофирал с мотора и нещата не се случили. А имал даже договор...Бианкалана признава всичко това в студиото на Тото.

"Аз преди да падна с мотора бях Ергенът. Това беше писано за мен, аз съм човекът. Обаче паднах с мотора, имах договор, бях в Нова телевизия. То всичко тръгна от "Милионер си търси жена", но първо - аз не съм милионер, второ - не си търся жена. От там тръгна". "И аз паднах и ергенката(Hotnews.bg припомня, че с жена си, която е лекарка Джино се запозна тъкмо в болницата при поредния преглед и последвала операция заради катастрофата) ме взе в болницата. Трябваше да съм аз. Навих се, защото 2015 година бушувах отвсякъде. Това беше идеята, но паднах с мотора и всичко приключи", разказа Джино.

Преди години, когато двойният победител в Биг Брадър имаше социални мрежи, той показа кадри от имението на Ергена в Турция. Това потвърждава версията му. Първи Ерген у нас изненадващо стана Виктор, който продължава да бере плодовете на славата си и днес го гледаме като участник в "Денсинг старс".