Единственото нещо, което спасява положението, е семейството. Преди да стана известен съм бил по-щастлив, казвам го откровено. Сега трябва насила да се смееш, да бъдеш не само певец, но и артист“, сподели Тони Стораро, който беше гост тази неделя в предаването на Мон Дьо по Нова. Той разказа за трудностите, през които е преминал и какво му е коствало, за да стане този, който е.

„Най-труден ми беше преходът, когато дойдох от Шумен в София, за да си търся работа. Родителите ми бяха много заможни, купуваха ми всичко, имах прекрасно детство. Аз се женя, после влизам в казармата, бизнесът на баща ми тръгна зле, той фалира и парите спряха. Тогава вуйчо ми каза да отивам и да спасявам семейството.“

Живата легенда на попфолка разказа куп интересни неща за стартирането на кариерата си и през какви трудности е преминал. Също така сподели, че без подкрепата на съпругата и семейството си е нямало да успее. „Като по-млад жена ми непрекъснато ми се караше за жените, искаше да се прибирам по-рано, да не ме закачи някоя. Имала е право, защото нашата професия е нос с две остриета. Взех я на едно участие и още слизайки от таксито към мен тръгнаха две момичета и ми казаха: „Как си, Тони? След участието да си направим парти? Вземи и мацката си с теб“. Това се случваше всекидневно“, допълва той.