Във вторник вечерта една звезда стъпи за последен път на паркета и малко преди полунощ угасна в най-красивото танцово шоу по bTV. Фолк певицата Емануела не скри разочарованието си, след като с партньора й на дансинга Калоян получиха най-малко точки от вота на журито и зрителите. Съдииите оцениха по достойнство старанието и атрактивната визия на певицата в стил Бионсе, но бяха категорични, че изпълнителката не е разкрила пълния си потенциал върху енергичните хитове на Destiny’s Child.

Не само Емануела, но и нейните фенове са ядосани, че любимката им е изгонена и заплашват никога повече да не гледат нито телевизията, нито танцувалното шоу. "Ти си нашата победителка", тръшкат се чалгарите. Други обаче са категорични, че тя не е била за "Денсинг старс", а за "Ергена". "Емануела е една изтрещяла, нагла и безочлива кифла", пише зрителка на Фейсбук страницата на предаването.

Изненадващо Емануела се появи сама в студиото на "Преди обед" без партньора си по танци и започна да се оправдава, че била загубила заради него. "И все пак не беше честно спрямо Калоян да се изкаже така. Абсолютна неблагодарност и неуважение към работата на професионалния танцьор", ядосват се зрителите.

"Емануела, Емануела толкова беден речник, толкова плоски обяснения и обвинения към партньорите й в танците, въобще омаза всичко още повече!Беше нечестно и обидно за Калоян, та дори и за Иван, но кифлата си е кифла!", критикуват интервюта на фолкаджийката в "Преди обед" почитатели на предаването. "Явно Калоян е отказал да се появи в ефир с тази безмозъчна кифла Както и предполагах Браво на Калоян! Браво и на Иван", ехидничи друг.