За поредна седмица Хилда Казасян, Веселин Маринов, Димитър Ковачев – Фънки и Любо Киров бяха силно впечатлени и признаха, че оценяването на изпълненията става все по-сложно. И този понеделник Владимир Зомбори изправи на крака журито, публиката и участниците, а по-късно спечели и одобрението на зрителите. За четвърти път актьорът грабна победата – този път с безапелационната имитация на Краля на попа – Майкъл Джексън. Вълнуващото и много емоционално изпълнение на „Earth Song” се нареди сред най-добрите превъплъщения в историята на шоуто. „Случи се наистина чудо – ти направи нещо извън рамките на тази сцена“, с вълнение сподели Хилда.

Сега зрителите се чудят ще успее ли вече всеобщият любимец Зомбори да влезе в обувките на Азис и Галена, защото следващия понеделник (8 април) в 20:00 ч. по NOVA предстои „Нощта на българските дуети“. Бутонът на късмета, който този път бе зареден само с образи на родни дуети, отреди Мария да бъде Дара Екимова или Тино, Джулиана ще изпълни Севдалина или Валентина, Наско от Б.Т.Р. ще трябва да имитира Дони, Момчил или Каналето, Елена ще пее като Тоника СВ, Панайот Панайотов ще се превъплъти в Дует Шик, Християна ще бъде Мария Илиева или Миро, Иво Аръков ще се потопи в света на Константин или Алисия, а Владо Зомбори ще излезе на сцената като Азис или Галена.

Вчера вечер първи на сцената излезе Наско от Б.Т.Р., който влезе в образа на сръбската певица Мария Шерифович и изпълни песента, с която тя покори конкурса Евровизия през 2007 г. – „Молитва“. „Успя да излезеш от себе си на най-трудното място и да се доближиш много до оригинала“, сподели Хилда Казасян. След него от асансьора излезе Мария, която се изправи пред втория си мъжки образ – на световната сензация The Weeknd. „Задачата ти не беше никак лесна, но ти се справи. Поздравления за пеенето“, каза Любо Киров. За втори път този сезон на сцената се качи Адел, в която се превъплъти актрисата Елена Атанасова. „Елена изпя цялата песен приказно. Искаше ми се да продължиш да пееш по-дълго“, коментира Фънки.

Бутонът на късмета миналия понеделник отреди Джулиана да се преобрази в Дичо и да изпълни култовата песен на D2 „Ледено момиче“. „Артистично се справи страхотно. Отдавна не се бях гледал отстрани, но беше едно към едно“, доволен беше самият Дичо, който наблюдаваше от първия ред заедно с Димитър Кърнев. Иво Аръков впечатли всички със страхотното си представяне във втория си женски образ. Той се развихри като горещата Дуа Липа и показа актьорския си талант с хита „Houdini”. „Постарал си се изключително много и си личи – успя да постигнеш тембъра, беше и много артистичен. За мен това беше най-доброто ти представяне досега“, каза Хилда Казасян. Християна Лоизу демонстрира силата на гласа си с невероятно превъплъщение във великата Уитни Хюстън. „Феноменално пеене, но имаше какво да видим още като имитация“, коментира Любо Киров. Последен от асансьора излезе Панайот Панайотов като непрежалимата гръцка звезда – Василис Карас и обра овациите с „De milame iglia glosa“.