Признанието му, че понеже за всички има работа, те са известни и затова няма защо да се мразят направо втрещи Мон Дьо. Певецът даде пример за уж безоблачните отношения в лекия жанр приятелството си с Тони и Фики Стораро, като така още веднъж потвърди, че на враждата между тях окончателно е сложен край. След като Мариан Станков на няколко пъти се изсмя на твърденията на Азис, той все пак се застрахова, че не знае дали младите във фолка се мразят, но при неговите набори звезди лошо отношения няма.

Hotnews.bg припомня, че Азис и Тони дори имат няколко дуета. За жалост славата в един момент ги раздели. Иначе конфликт помежду им не е имало. Двамата просто се отчуждили. Като израз на разрушената дружба през 2017 г. Азис не уважи поканата на Тони да присъства на сватбата на големия му син Фики. Не е ясно защо Кралят на попфолка е отказал и дали го е направил в разговор с домакините, но Стораро-старши много се обидил. За това е признавал и самият той.

"20-годишно приятелство не може да се захвърли по този начин. Искам да кажа на Азис да е жив и здрав и да не забравя старите си приятели", каза Стораро преди време в свое интервю и си пожела един ден с колегата му да се срещнат и да си споделят някои неща.Очевидно това се е случило, защото Азис не само ще пее на юбилейния концерт на Тони Стораро, а и направи дует с големия му син. Фолклорната песен "Цвето", която Азис и Фики представиха тези дни, стана повод за оповестяването на възроденото приятелство.

„Нямам звезда на Алеята на славата, за съжаление. И това е мечтата ми, за нищо друго не мечтая. Тя ще ми донесе отговор на всичко, което съм направил досега”, заяви още Азис.