Засега инфлуенсърката не издава какъв е полът на бебето, като само се ограничава да каже: „Любовта пораства. 4“ със свой кадър в Instagram профила си. Както Hotnews.bg първи писа тя и Иво Карамански чакат момиче, а съобщението направи лично бъдещия дядо Александър Сано в свое интервю. За Иво, който носи името на покойния си баща, това ще е първо дете. Пепе вече има две момичета и едно момче от двама мъже.

Тя дълго време отлагаше да съобщи новината, че ще става отново майка, а след снимката истинска буря от коментари се разрази в профила й. "То вече филмът става банален... Намираме си мъж, след година забременяваме, година след раждането се разделяме (щото като имаш новородено не е айляк и отношенията се променят, страстта остава на заден план) и си хващаме нов два месеца по-късно, за да има тръпка, защото първата година страстта е най-дива", коментира я нейна следовница. Друга отива по-далеч: "Бебе не знам кой брой вече, надмина Благо Джизъса". Hotnews.bg държи да уточни, че Благой Георгиев също има само четири деца: момче и момиче от Христина, момче от рускинята Есмер и момче от Златка Райкова, така че Пепе само се изравнява с него. Други българки обаче защитават многодетната майка:

"Много неприятно ми стана, като прочетох коментарите, така че почувствах за нужно и аз да се изкажа като човек, който познава Ети от много години. Аз не познавам по-умни, мили, интелигентни, любознателни, възпитани и добри деца от нейните. Това са деца, които получават толкова много любов, подкрепа и внимание и това се вижда. Ети е изключително отдадена майка, която ги гледа, възпитава и се грижи за всичките им нужди и то САМА".

Никога не се оплаква и все пак има сили и енергия да постига още и още. Затова и искрено се възхищавам на нейната сила и знам, че най-новото бебче ще бъде обсипано със същата любов и грижа. Така че, няма нужда да се притеснявате за броя на децата – това е нейно лично право и избор. Нека има още четири, ако иска - светът има нужда от такива прекрасни деца и добри родители!