Тя се жени днес за американски бизнесмен, но говори само хубави неща за водещия на "Като две капки вода". Благодарение на известния си любим имала възможност да общува с Виктор Калев, Краси Радков, Герасим Георгиев – Геро. „Не е имало изневяра, най-малко пък с Джуди Халваджиян. Просто исках да се развивам, да работя, пък и не можахме да напаснем характерите си“, обяснява причината за раздялата след три години връзка Анита. Тя не вярва, че в момента Рачков има жена до себе си, чу само Hotnews.bg.

Красивата блондинка от малка била научена на труд от родителите си и работела не само през ваканциите. „За да си купя една спирала за мигли, знаех, че трябва да си я заслужа – било с оценки, било с работа“, уточнява Анита, която сама боядисала семейната къща и се научила да сменя гуми на автомобил още като ученичка. Освен това била активна спортистка и тренира бокс, лека атлетика, бадминтон, тенис на маса, докато учила в езиковата гимназия в родния град Хасково, разказа Анита в интервю за подкаста NAYcast.

Там била съученичка със синовете на фолк певеца Милко Калайджиев – близнаците Антонио и Алекс. Искала да учи архитектура, затова записала и курсове по рисуване заедно с Антонио, но така и не сбъднала мечтата си. Анита имала проблеми със съучениците си, които не й простили, че защитила тормозено от тях дете. Затова и до днес се чувства несигурна в общуването с хората. Опитала се да се освободи от това притеснение, като дори посещавала курсове за бизнес лидери още докато бе с Рачков. Заради депресия и стрес била доста пълна като малка, затова отключила булимия, а после и анорексия. Седем години се борила с двете хранителни разстройства, които са животозастрашаващи, но днес е добре.