Десетки известни личности, сред които Гала и колегите й новинари от Нова телевизия, всяка година се оплакват, че познати и близки им звънят с молби за билети, които за безплатни. С пропуск трудно се уреждат дори служители и приятели на хората от екипа на Капките, но за за известните е доста лесно да седнат да гледат Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро на живо. Hotnews.bg засече синоптичката Гергана Малкоданска с майка й и приятелка в публиката преди няколко предавания. Сторито й в инстаграм отдавна е изтрито, но Hotnews.bg разполага с няколко снимки.

Вчера пък на шоуто се наслади Емилия в компанията на двете си по-големи деца. И Малкоданска, и фолкаджийката разполагат с достатъчно финанси, за да си купят билети за големия финал на предаването в зала "Арена-Армеец", но явно предпочитат да се възползват от безплатните пропуски. Съпругът на синоптичката е еидн от най-богатите интериорни дизайнери, на Емилия изкарва сериозни хонорари, пък и все още съпругът й Башур продължава да помага финансово.

Грандиозният спектакъл ще постави финала на дванадесетия сезон на шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“. След официалното обявяване на събитието в зала „Арена София“ на 13 май, повече от 10 000 билета бяха разпродадени светкавично, но сред тях очевидно не са Емилия и Малкоданска. За първи път в историята на българските телевизионни предавания предстои в ефира да бъде излъчен финал, който ще бъде заснет с десетки камери в реално време от най-голямата зала в страната. Хилядите фенове на „Като две капки вода“ ще се вълнуват на живо с 8-те участници по време на последните им превъплъщения.

В „Арена София“ почитателите на хитовото шоу „Като две капки вода“ ще видят любимите водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, журито в състав Хилда Казасян, Веселин Маринов, Димитър Ковачев – Фънки и Любо Киров, както и звездните участници, които ще се борят за победата. Влизането на зрителите ще приключи точно в 19.30 часа, предупредиха вчера вечерта водещите.