Двамата не са заедно вече повече от година, а причината е друг мъж, в когото майката на детето му се е влюбила. Ангел и Ива, която също е запалена по автомобилните спортове, бяха заедно повече от 7 години. Откакто Ива се е разделила с Ангел, свекърва й не поддържа никаква връзка с нея.

Двете не си говорят дори по въпроси, свързани с внучето на актрисата. Тя от самото начало не харесвала Ива, а когато избрала да кръсти детето на баща си Борис, Пенчева тотално се разочаровала. Русинова е родена през 1990 г. Завършила е 164 ГПИЕ „Мигел де Сервантес“ в София с няколко първи места на олимпиади по испански и дипломи, след което завършва маркетинг в Нов български университет. Езиците й се отдават и тя говори английски, испански, френски, италиански и дори малко японски.

За любителите на автомобилите тя е позната като създател и управител на Drift Taxi – фирма за обучение за дрифт, безопасно и спортно шофиране. Освен това работи и като професионален автомобилен пилот, инструктор, модел, каскадьор. Проблемите между талантливата мотосъстезателка и Ангел започнали отдавна – още когато се родил синът им Борис преди 4 години. Дейната Ива искала да продължава да се развива и да стартира собствен бизнес, докато Караньотов я притискал да си стои вкъщи и да си гледа детето.

Ангел не подкрепял половинката си и в идеята да инвестира голяма сума в летището край Дупница. Именно покрай амбицията й да вземе под аренда частното летище, Русинова се запознава с новия мъж в живота си, който също е дрифтър.