Неговото ново предаване „Скрита самоличност“ се очаква в ефир след финала на „Капките“ и нищо чудно да се излъчва в същия ден и по същото време.Лятото като цяло се смята за мъртъв сезон в телевизиите и те не залагат кой знае колко на програмата си в горещите месеци, когато хората по-рядко стоят пред екраните. В последните години обаче тази тенденция все повече се променя, особено в Нова тв, където вече имат навик да подготвят специални предавания, които излъчват между основните тв сезони.

Едно от тези предавания е „Черешката на тортата“. То върви или около Нова година, или в началото на лятото, за да си осигурява свежа програма за зрителите, поддържайки интереса им, без да се харчат много пари в традиционно по-слабите откъм рейтинг месеци.Такова предаване се очаква да бъде и „Скрита самоличност“. Проектът бе огласен от Нова още преди повече от месец. Тогава започна и набирането на документи на кандидати за участие, което продължава и до днес. Според слухове, достигнали до „Уикенд“, първата партида участници е вече избрана, а идеята е шоуто да тръгне още през май, вместо да се отлага чак за следващия основен тв сезон, който стартира през есента.

Това все още се обсъжда и твърдо решение не е взето, така че е възможно в крайна сметка и да отложат шоуто, но по-вероятно е да го пуснат още следващия месец. Очаква се предаването да се излъчва на запис, което ще освободи лятото на водещия Герасим Георгиев – Геро и на останалите хора, ангажирани в проекта.Основната идея в предаването е участникът в съответния епизод да познае професиите на осем души. Той се изправя пред тях, като разполага със списък с техните професии и някои факти от биографиите им. Целта му е да разбере кой факт или професия за кого се отнасят.Голямата награда е 100 хиляди лева. Колкото повече самоличности бъдат отгатнати, толкова повече расте сумата, но в случай, че играчът не разпознае съответния скрит участник, губи играта.