Актрисата и сценаристка, която в поредицата играе ролята на Гергана Заимова – оперативен полицай във Велико Търново, сключила брак като студентка с Димо от група ПИФ. Съюзът бил продиктуван от силна любов, но пък не продължил дълго. Студентска истерия – така Христина Апостолова е определяла краткотрайния си брак. Двамата се развели по взаимно съгласие и без драма. Все пак за Христина имало момент на колебание за раздялата, тъкмо защото имали брак. В крайна сметка преценила, че не можеш дълго да правиш компромиси със себе си и да стоиш в брак, в който се чувстваш нещастен. След развода си тя не се е омъжвала, нито за актьора Димитър Рачков, който е баща на сина й Димитър-младши, нито за продуцента Евтим Милошев, с когото имат син Петър и до днес живеят заедно.

След брака си с Христина, музикантът имаше 10-годишна връзка с актрисата Искра Донова, която съвсем наскоро стана майка за първи път, припомня Hotnews.bg. Димо Стоянов почина в болница през декември 2020 година, като остави съпругата си Люба вдовица с две малки деца на ръце- Ая и Елиза. На погребението му, Апостолова не беше забелязана. Родителите на Христина я подкрепили, когато се решила на развод със студентската си любов, както и при раздялата с Димитър Рачков.

„Както и да са се случили нещата, аз знам, че Христина няма с лека ръка да хвърли всичко и да направи тези големи промени”, сподели майката на сценаристката преди години в предаването „Търси се” по Би Ти Ви.

Дъщеря й, която тогава бе гост на водещите Нели и Меги, била щастлива с Рачков. В противен случай не би заживяла с него. Щастието им станало пълно, когато синът им се родил. В един момент обаче Христина изглеждала все по-сериозна, не се усмихвала често. Все пак майка й предположи, че може да е била по-ангажирана в този период. Така или иначе, сценаристката се решила на раздяла с Рачков. Не мина много време и се разбра за новата й връзка.Христина се влюбва в Евтин Милошев по време на снимките на риалитото „Сървайвър”.

Тя работела като сценарист към продукцията, на която настоящият министър на туризма бил изпълнителен продуцент. Не е имало сътресения при раздялата на Христина с Рачков. Двамата не са срещали трудности и в представянето на промяната в отношенията си на сина си. Макар че в такива ситуации единият винаги е по-наранен, при тях не се е случвало да се търси начин и другият да страда. Без да влиза в конткретика, сценаристката и актриса е изтъквала, че е благодарна на Рачов и Евтим Милошев за това, че никога, в нито един момент децата не са били средство за спекулация или начин да си върнеш на другия. И да е имало по-трудни моменти за тримата, те вече са отминали. Днес не просто са в добри отношения, но даже са и близки. Пролича за пореден път на тази Нова година, която Рачков, Милошев и Апостолова посрещнаха заедно

„Митко е страхотен човек и отговорен баща”, споделяла е Христина.

Тримата са работели заедно, както и със синовете си. Димитър Рачков-младши участваше в поредицата „Откраднат живот”, както и брат му Петър. Миналата година пък внимание предизвика новината, че Евтим Милошев е продуцент на нов сериал на БНТ „Всичко за сина ми”, в който в главните роли на бивши съпрузи са Димитър Рачков и Христина Апостолова, които са такива и в живота. Синът им пък се играе от Петър Милошев – наследникът на сценаристката и продуцента.Христина, Милошев и Рачков споделят грижите за децата, като си помагат в ежедневните ангажименти, свързани с тях

Синът на сценаристката от продуцента дори е гостувал в дома на комика заедно с брат си. Двете момчета изкарали при Рачков и лятото на 2021 г., когато Христина и Милошоев снимали шести сезон на „Сървайвър” на Филипините.Братята са близки и много си помагат, за което заслуга вероятно имат и родителите им. Баткото даже дава актьорски съвети на Петър. Двамата мечтаят за обща сцена в сериал, което не е изключено да се случи в близко бъдеще, предвид че и двамата вече имат опит. Майка им Христина е споделяла, че подкрепя дружбата им, дори когато се изразява в това единият – най-често Петър, да успокоява брат си след като са му се карали вкъщи. Двамата много се обичат и даже си имали свои тайни. Майка им е казвала, че подкрепя това, защото смята, че ги сплотява.